MuziekNieuws

Bløf viert 20 jarige bestaan in Ziggo Dome

Bløf speelde afgelopen zaterdag een uitverkocht Ziggo Dome plat. Tijdens dit concert vierden ze hun 20-jarige bestaan! Voordat het concert begon werd het publiek erop gewezen dat ze werden meegenomen in de geschiedenis van Bløf. Bijna alle nummers van het verzamelalbum “Hier: het beste van 20 jaar Bløf” zijn gespeeld.

Bløf gaf een echte rockshow weg. Dit kwam mede door het geweldige geluid met dank aan de akoestiek van het Ziggo Dome en door de fantastische geluidsman Marty Brugmans, die de zaal perfect onder controle had. Ook krijgt lichtman Patrick Kramer complimenten voor het mooie lichtplan dat hij heeft gemaakt. Maar het draait natuurlijk allemaal om de muziek. Zanger Pascal Jakobsen was uitstekend bij stem en door het goede geluid was hij woord voor woord prima te verstaan! Het 2,5 uur durende greatest hits concert werd spannend gehouden door het gebruik van schermen waar de band op te zien was en die ze gebruikten als decor. Ook maakten ze gebruik van verschillende podia.

Een eerbetoon aan de drummer Chris Götte kon natuurlijk ook niet uitblijven. Tijdens het nummer “Ze is er niet” verscheen Chris op het scherm. Voor de opnames van de clip “Ze is er niet” is hij vrijwel het hele nummer gefilmd. De band speelde live met de drummer op het scherm mee. Dit was een enorm huiveringwekkend moment en de hele zaal kreeg kippenvel! Ik kan er nog veel meer over vertellen maar het beste kan je kijken naar de live opname die hier onder te vinden is!

Het verzamelalbum “Hier: het beste van 20 jaar Bløf” is hier te verkrijgen.

Bekijk hieronder de toegift met een lasershow!

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.