IndieMuziek

Blossoms – What Can I Say After I’m Sorry

(Nieuwste Hits) – De Britse band Blossoms keert terug naar hun roots met hun nieuwste single “What Can I Say After I’m Sorry?”. Na een periode van relatieve stilte slaat de band een nieuwe weg in met een funky en vrolijk geluid, dat doet denken aan de esthetiek van de jaren zeventig.

What Can I Say After I’m Sorry?

Met hun debuutalbum Blossoms uit 2016 leek de band een veelbelovende toekomst tegemoet te gaan, maar de daaropvolgende albums konden het succes niet evenaren. Nu slaat de band een nieuwe weg in met “What Can I Say After I’m Sorry?”, een nummer dat zowel muzikaal als tekstueel goed in elkaar zit. Het refrein is catchy en doet denken aan hun populairste singles, terwijl de funky ondertoon een nieuw element toevoegt aan hun geluid.

Een Opmerkelijke Videoclip

De bijbehorende videoclip, geregisseerd door Ewan Ogden en frontman Tom Ogden, bevat een opvallende verschijning van Everton FC-baas Sean Dyche. In de video speelt Dyche de rol van een misdaadbaas die de band opdracht geeft om een 8-voet lange glasvezel gorilla te stelen van een plaatselijk tuincentrum.

Een Nieuwe Richting voor Blossoms

“What Can I Say After I’m Sorry?” markeert een nieuwe richting voor Blossoms, met een funky geluid dat wordt geproduceerd door J Lloyd van Jungle en James Skelly van The Coral. Het nummer is het eerste sinds hun single “To Do List (After The Breakup)” uit 2023.

Met hun eigen label en een hernieuwde focus op het maken van muziek die hen ligt, lijkt Blossoms klaar om een nieuw hoofdstuk aan te breken in hun carrière.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.