MuziekRock

Blur – The Ballad of Darren

(Nieuwste Hits) – Blur brengt het na 8 jaar het negende studio album ‘The Ballad of Darren’ uit.

Minder dan 6 maanden geleden kwamen Damon Albarn, Graham Coxon, Alex James en Dave Rowntree voor het eerst weer bij elkaar in Damon’s studio in West Londen, om de mogelijkheid van het opnemen van een nieuw blur album te bespreken. Het langverwachte, nieuwe studio album ‘The Ballad of Darren’ is vandaag uitgekomen via Parlophone.

‘The Ballad of Darren’ is het negende studio album van blur– tevens hun eerste album in 8 jaar – en is geproduceerd door James Ford. Het album bestaat uit 10 nieuwe tracks die afgelopen lente zijn opgenomen in Studio 13 in Londen en Devon. De aankondiging van het album kwam als een grote verrassing voor fans. Het viel samen met een kleine, doch epische, show in Colchester, de release van hun nieuwe track ‘The Narcissist’ en de onthulling van een, nu al, iconische album cover. Op de cover staat een foto, gemaakt door de gevierde fotograaf Martin Parr CBE, die Gourock Outdoor Pool in Schotland op de kaart zet.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.