CountryNieuwsPop

Boaz – First Round’s On Me

(Nieuwste Hits) – De Friese zanger Boaz zijn nieuwe single heet ‘First Round’s On Me’. Daarnaast is hij enkele avonden te gast bij ‘Vandaag Oranje Inside’.

Boaz Roelevink werd geboren in het Friese Franeker, maar verhuisde op jonge leeftijd met zijn familie naar Kaapstad, Zuid-Afrika. Hier ontwikkelde hij zijn liefde voor muziek, geïnspireerd door de vele genres die thuis werden gedraaid. Op driejarige leeftijd zong hij samen met zijn vader tussen de wijngaarden het nummer ‘Summertime’. Op dertienjarige leeftijd begon Boaz met gitaarspelen, nadat hij met zijn oma’s geleende gitaar geld verdiende op straat voor een nieuwe.

Muzikale reizen en Televisiecarrière Boaz

Zijn muzikale avontuur begon serieus toen hij op zeventienjarige leeftijd deelnam aan de Nederlandse talentenjacht ‘We Want More’. Hier bereikte hij de finale en bevestigde zijn passie voor het schrijven en zingen van verhalende liedjes. Na zijn succes in de show, begon hij samen te werken met verschillende muzikanten, waaronder Maurice van Hoek, met wie hij zijn debuutalbum ‘Keep It Simple’ schreef en opnam. Dit album bevat elf gevarieerde nummers die de verhalen van de jonge Boaz en zijn levensavonturen vertellen.

Vandaag Oranje Inside

Naast zijn nieuwe single is Boaz ook ook te zien als muzikale gast bij ‘Vandaag Oranje Inside’. Zijn eerste optreden in het programma is aanstaande maandag. Verder staat er een clubtour gepland in het najaar en zal hij optreden op Bospop.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.