HiphopMuziek

Bob uit Zuid ft. Zwangere Guy – Curlen

(Nieuwste Hits) – Bob Uit Zuid slaat de handen ineen met Zwangere Guy voor de nieuwe track ‘Curlen’.

Bob Uit Zuid, bekend om zijn DIY benadering en eigenzinnige stijl dook samen met de Belgische rapper Zwangere Guy de studio in, waarbij Zwangere Guy erop stond de track gezamenlijk te creëren in plaats van een open verse te ontvangen. Het resultaat is een uitdagende samenwerking waarbij beide artiesten elkaars comfortzone verkennen en de grenzen van hun stemmen opzoeken.

Heilig: Het nieuwe album van Bob Uit Zuid

“Curlen” is een voorproefje van het aankomende album “Heilig” van Bob Uit Zuid, dat volgende week vrijdag wordt uitgebracht. Het album belooft een interessante mix te worden van eigenzinnige teksten, bouncy beats en verrassende samenwerkingen, waaronder ook eerder uitgebrachte singles “Applaus” en “Volvo” waarop de frontman van Personal Trainer te horen is.

Met “Heilig” bewijst Bob Uit Zuid dat zijn muziek een geniale mix is van ogenschijnlijke eenvoud en diepgaande creativiteit, vergelijkbaar met het strategische spel van curling.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.