IndieMuziek

Bobbi Lu – Vacuum

(Nieuwste Hits) – Bobbi Lu is terug met haar single ‘Vacuum’. De single is de voorloper van haar aankomende debuutalbum die in oktober uitkomt.

Bobbi Lu is de artiesten naam van Lucy Ryan geboren in Oxford en haar liefde gevolgd naar Brugge. Na haar betoverende debuut ‘Metapwhore’, heeft Bobbi Lu indruk gemaakt met haar live optredens, waaronder op gerenommeerde podia als de Nuits Botanique en Fifty Lab, en als support act voor artiesten zoals Sylvie Kreusch en The Haunted Youth. Met “Vacuum” laat ze een andere kant van haar muzikale stijl zien, waarbij ze haar kenmerkende indie sound combineert met meer pop-invloeden, wat resulteert in een intrigerende mix van emotie en melodie.

Nieuwe single Vacuum

Op haar nieuwe single ‘Vacuum’ brengt ze haar muzikale veelzijdigheid en diepgaande songwriting talent samen.

“Vacuum” belicht het moment in een relatie waarin de eerste verliefdheid vervaagt en plaatsmaakt voor een gevoel van beklemming en stagnatie. Bobbi Lu beschrijft echter ook de hoop en de wil om samen te werken om de relatie nieuw leven in te blazen, net zoals het openen van een raam om weer frisse lucht binnen te laten. De samenwerking met producer Tobie Speleman en regisseur Michiel Venmans heeft geresulteerd in een nummer dat zowel introspectief als hoopvol is.

Met “Vacuum” geeft Bobbi Lu een voorproefje van wat haar debuutalbum, gepland voor oktober 2025, te bieden heeft. Haar vermogen om diepe emoties en complexe thema’s in haar muziek te verwerken, gecombineerd met haar unieke stemgeluid en muzikale visie, belooft een boeiend en meeslepend album dat haar positie in de muziekwereld verder zal versterken. We kijken uit naar wat de toekomst nog meer in petto heeft voor deze veelbelovende artieste.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.