MuziekNieuws

Bökkers – Morattamottamotta

Bokkers(Nieuwste Hits) – Bökkers is de band van Hendrik Jan Bökkers. Een van de bandleden van Jovink en de Voederbietels. Deze band besloot om de bandactiviteiten op een laag pitje te zetten. Dit resulteerde in het eerst album Bönkers die goed werd ontvangen. Nu is het tijd voor het tweede album Morattamottamotta.

Het tweede album Morattamottamotta  gaat verder waar het eerste album gebleven is. Keiharde boerenrock met teksten over lomp bier drinken, vrouwtjes en nog meer bier drinken. Dit allemaal in het Sallands. Het is dus de vraag of de Randstad valt voor Bökkers. De single “De Neuze” is al een culthit in wording. Maar ook de titeltrack van de cd doet het goed. Denk aan een album vol AC/DC en ZZ Top op zijn Sallands. Succes gegarandeerd dit festivalseizoen!

Beluister hieronder “Morattamottamotta”

Muziek  (468x60)

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.