MuziekNieuws

Bon Voyage officiële titelsong Grand Départ Utrecht

Blaudzun(Nieuwste Hits) – Vandaag werden in Parijs de etappes van de Tour de France 2015 gepresenteerd. Speciaal voor de Grand Départ in Utrecht schreef Blaudzun de officiële titelsong “Bon Voyager”.

Blaudzun is een groot wielerliefhebber en daarom was deze opdracht ook op zijn lijf geschreven. Op het nummer “Bon Voyager” heeft hij op een bijzondere manier zijn gevoel voor muziek, wielrennen en de stad laten samenkomen. De bijbehorende korte animatiefilm is gemaakt door Job, Joris & Marieke, een Utrechtse designstudio. Blaudzun is momenteel bezig een Europese tour die hij afsluit met tien Nederlandse shows.

Grand Départ
De Grand Départ is de start van de Tour de France. Van 1 t/m 5 juli kleurt Utrecht Geel met een ploegenpresentatie en de start van de individuele tijdrit van 13,7 kilometer dwars de stad. Ook de tweede etappe start in Utrecht tijdens deze etappe zullen de beste wielrenners van de wereld onder de Dom door fietsen.

Beluister hieronder “Bon Voyage”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.