MuziekRock

BOSKAT – POW

(Nieuwste Hits) – Het Antwerpse duo BOSKAT brengt vandaag het debuutalbum “Welcome To The Planet Urmit” uit. De eerste single van het album heet ‘POW!’.

Het energieke Belgische duo BOSKAT, staat bekend om hun puntige songs met scherpe riffs. Hun krachtige en dynamische sound laat voldoende ruimte over voor melodieuze composities, wat ook te horen is op hun nieuwste single POW!.

Debuutalbum ‘Welcome To Planet Urmit’

POW! is de focus track van het debuutalbum ‘Welcome To Planet Urmit’, dat op 15 maart is uitgebracht. Het album is een mix van indrukwekkende riffs à la Rage Against The Machine en Billy Talent en een goed gevoel voor humor.

Op tournee met Tusky

In het voorjaar gaat BOSKAT samen met Tusky veelvuldig op tournee door het Nederlandse clubcircuit. Dit belooft een energieke show te worden voor alle rockliefhebbers.

Over BOSKAT

BOSKAT maakte in 2018 al indruk met hun uitgebreide Popronde tour, die eindigde met een knalfeest in Melkweg, Amsterdam. In 2019 brachten ze hun zelfgetitelde EP uit en tourden ze door België en Nederland, met als hoogtepunt een uitverkochte EP-release in V11, Rotterdam. Hun populariteit groeide met singles als ‘Afterglow‘, ‘Dog Song‘ en ‘Rip-Off‘. Ze deelden het podium met grote namen als Zornik en Heideroosjes.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.