MuziekNieuws

Brenda Bee – Lullaby Lovin’

Brenda Bee Sweet Disguise(Nieuwste Hits) – Singer-songwriter Brenda Bee draait onder haar eigennaam Brenda van Aarsen al een paar jaar mee in het muzikale live circuit. Maar nu is het tijd om haar droom uit te laten komen en haar debuutalbum “Sweet Disguise” uit te brengen.

Op haar debuutalbum laat Brenda Bee horen dat ze ontzettend veelzijdig is. Ze heeft een album gemaakt die niet in een hokje te plaatsen is. Zo is ‘Closer’ een prachtige ballad, hoor je op ‘Mystified’ reggae invloeden en is haar eerste single ‘Lullaby Lovin’ een geweldige soulvolle R&B/pop nummer. Heerlijke muziek om te luisteren met de zomer voor de deur.

Het album “Sweet Disguise” is geproduceerd door Sven Figee (Sven Hammond Soul, Anouk) en Roland Dirkse (Birgit Lewis, Anouk). De heren hebben er voor gezorgd dat het album zeer goed in elkaar zit en strak geproduceerd is zonder dat het te glad klinkt. Echt een album om in je platenkast te hebben staan en Brenda Bee is zeker een artiest om in de gaten te houden!

Beluister hieronder “Lullaby Lovin’

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Een gedachte over “Brenda Bee – Lullaby Lovin’

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.