MuziekR&B

Brent Faiyaz ft Tyler The Creator – Gravity

(Nieuwste Hits) – Voor zijn nieuwe single ‘Gravity’ heeft singer/songwriter, regisseur en creatief multitalent Brent Faiyaz samengewerkt met Tyler, The Creator.

Hij is pas 25 jaar maar wordt nu al gezien als het R&B-talent van zijn generatie. Zijn op de 90s R&B geïnspireerde werk is op moment van schrijven al meer dan één miljard keer gestreamd. Brent Faiyaz heeft maandelijks ruim 8 miljoen streams via Spotify.

Brent Faiyaz ft Tyler, The Creator – Gravity

‘Gravity’ toont de zelfverzekerdheid waarmee Brent Faiyaz zijn composities en melancholische teksten perfect kan laten samensmelten. Alhoewel de zanger en producer uit Maryland alles zelf kan, werkt hij ook graag samen. Zo ook op zijn nieuwe single ‘Gravity’ waar zijn soulvolle stemgeluid en de kenmerkende rap van Tyler, The Creator een nieuwe, introspectieve, dimensie toevoegt aan het genre R&B. Het nummer is geproduceerd door Dahi (Kendrick Lemar, Travis Scott, Childish Gambino e.a.).

Beluister hieronder ‘Gravity’.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.