DanceMuziek

CamelPhat & Green Velvet – Critical

(Nieuwste Hits) – CamelPhat begint 2021 goed met hun nieuwe single “Critical” met daarop de vocals van Green Velvet!

Dark Matter, het album van CamelPhat is nog maar 3 maandjes oud. Maar de heren Dave en Mike komen al weer met een nieuwe track. Ze gaan gewoon door met waar ze in 2020 gebleven waren.
Gewoon hele vette techno en house tracks maken. Dit keer zijn ze gevraagd door niemand minder dan Green Velvet om samen de handen in een te slaan. Ze beginnen 2021 met een onwijs vette techno track. De grooves die wij gewend zijn van CamelPhat gecombineerd met de vocals van Green Velvet en de dikke basslines van de hedendaagse techno en een “hit” is gemaakt.

CamelPhat & Green Velvet – Critical

Op dit moment bestormd de track de Beatport Top 100 en is het een van de meest gedraaide tracks afgelopen weekend in de podcasts van de grote dj’s ter aarde. Nieuwste Hits redacteur Frank voorspelt voor CamelPhat een mooi 2021, ze weten in ieder geval het jaar goed te beginnen met deze killer release samen met Green Velvet!

Beluister hieronder “Critical”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.