Mash-upMuziek

Carice van Houten – Siren or the Sea

Carice van Houten is bezig met haar debuutalbum. Dinsdag is er een preview uitgekomen van haar verwachte eerste solosingle “Siren or the Sea”. Het is nog niet officieel bevestigd dat dit de eerste single wordt.

Deze preview smaakt naar meer. Op het korte fragment is een electro-retropop achtige sound te horen. Wat je doet denken aan Caro Emerald met een electro sausje. De vibe van het nummer zou je zelfs aan een bond-song kunnen laten denken. Maar misschien is dat nog wat te veel eer voor het debuutalbum “See You On The Ice” van Carice van Houten.

Het is duidelijk dat het geen standaard pop album gaat worden en dat is allemaal maar toe te juichen. Carice van Houten is zo bekend dat ze geen mainstream liedjes nodig heeft om haar album onder de aandacht te brengen.

Zingen is voor Carice niet nieuw eerder zong ze met Kane en De Dijk en ze is te zien in de clip van de nieuwe single van Antony and The Johnsons.

Beluister hier de preview van “Siren or the Sea”

Inmiddels is bekend dat  “Emily” Carice van Houten haar eerste solo single is!

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.