MuziekNieuws

Caro Emerald – I Belong To You

Caro Emerald(Nieuwste Hits) – Caro Emerald doet een open sollicitatie naar het maken van een Bondsoundtrack met haar single “I Belong To You”. De single is te vinden op het album ‘The Shocking Miss Emerald Deluxe Edition’.

Het gaat goed met Caro Emerald. Ze is bezig met een Europese tour waarin ze onder andere optreed in de O2 Arena in London. Ondertussen heeft ze de tijd gevonden om een nieuwe single uit te brengen en een videoclip erbij te schieten. “I Belong To You” is een van de beste singles van haar album ‘The Shocking Miss Emerald”. Het is een stijlvolle bombastische ballad met een spannend refrein. Dit lied had gemakkelijk door kunnen gaan voor een soundtrack van een James Bond film. Het heeft dezelfde grote productie en prachtige melodie!

De videoclip bij “I Belong To You” is opgenomen in Glasgow waar ze tijdens haar tour ook een optreden gaf. De productie van de clip is mede mogelijk gemaakt door het Stimuleringsfonds Creative Industrie en dat resulteert in zeer mooie beelden.

Beluister hieronder “I Belong To You”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Een gedachte over “Caro Emerald – I Belong To You

  • Sjoerd Huurdeman

    Een prima nummer en interpretatie van het nummer ‘My way of life’, gecomponeerd door Bert Kaempfert en onder meer gezongen door Frank Sinatra. Daar wordt nu dus een versie aan toegevoegd.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.