MuziekNieuws

Caro Emerald – Tangled Up

Caro Emerald Caro Emerald is eindelijk terug met nieuw materiaal! In de lente komt haar tweede album The Shocking Miss Emerald uit. De eerste single van het album is “Tangled Up”.

We hebben lang moeten wachten op nieuw werk van Caro Emerald. Die in 2009 doorbrak met haar single “Back It Up“. In de tussentijd heeft 1,5 miljoenen exemplaren van haar debuutalbum “Deleted Scenes From The Cutting Room Floor” verkocht. Staat dat album momenteel op 1 in de Amerikaanse Itunes Jazz Charts en toert ze in maart door Duitsland en Engeland. Waar ze onder andere speelt in de befaamde Royal Albert Hall in Londen.

Op “Tangled Up” is een gastrol weggelegd voor bandoneonist Carel Kraayenhof. Ook hoor je het scratchen van DJ Kypski. De single is een mix van tango, hiphop en stijlvolle pop een mooi voorproefje op het nieuwe album van Caro Emerald. Het album is geïnspireerd op de levendige kunst, entertainment en modescene van Parijs aan het begin van de vorige eeuw. De officiële clip is geschoten in Parijs en komt binnenkort uit.

Beluister hieronder “Tangled Up”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.