MuziekNieuws

Caruso – Numb

Caruso(Nieuwste Hits) – Caruso is een nieuwe frisse band die is gevormd in Tilburg. De 6 bandleden zijn op dit moment allemaal aan het afstuderen aan de Rockacademie. Maar in tussentijd hebben ze toch tijd gevonden om een debuut-EP uit te brengen. De eerste single van deze EP heet “Numb”.

De heren spelen al 4 jaar lang elke vrije minuut van de dag samen. Stefano Bouwens is de leadzanger van Caruso. Hij schrijft ook de nummers en is mede verantwoordelijk voor het produceren van de EP. De heren vullen elkaar goed aan en zijn inmiddels goed op elkaar ingespeeld. Ze spelen lekkere pop/rock nummers en de eerste videoclip ziet er strak uit! Het zou zo maar is kunnen dat we nog veel gaan horen van Caruso!

Bij de echte muziekkenner ging er waarschijnlijk al een lampje branden bij de naam Bouwens. Stefano is namelijk de zoon van Hans Bouwens! Juist ja, George Bakker die al meer dan 50 jaar actief is in de muziekindustrie en wereldwijd meer dan 25 miljoen platen verkocht. Hij geeft de band tips en adviezen. Natuurlijk opent zo’n goede connectie ook deuren. Zo was Caruso al te gast bij Shownieuws op SBS6!

De heren van Coldplay zetten elke dag een video op hun site van een band met potentie. Chris Martin en de andere bandleden kiezen de nummers zelf uit. Caruso – Numb was de Hypnofeed van vrijdag 21 juni 2013 bekijk het hier!

Beluister hieronder “Numb”

Muziek  (468x60)

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Een gedachte over “Caruso – Numb

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.