MuziekNieuws

Chagall – Alive

De 23-jarige Amsterdamse singer-songwriter Chagall heeft 27 oktober haar debuut EP uitgebracht. Ze combineert dubstep en pop met haar prachtige soulvolle stem.

De EP staat vol met catchy modern dup-pop nummers. Rob Stenders krijgt er geen genoeg van en liet haar meerdere malen optreden in zijn radio programma. 3fm heeft haar inmiddels uitgeroepen tot ‘Serious Talent’ en de single “Breathe” krijgt veel Airplay.

Chagall haalt haar inspiratie uit de dubstep beats van Alex Clare, de rauwe popsound van Trixie Whitley en de soul van Donny Halthaway. Chagall zong de titeltrack van de speelfim Tirza.Het nummer “By Your Side” was een rustig en gevoelig nummer. In 2011 hebben de jongens van Bronstibock dubstepbeats onder haar nummer gezet. De single “Breathe” was geboren.

Niet alleen Nederland maakt kennis met Chagall. Het Amerikaanse schoenenmerk Steve Madden, dat o.a. Lady Gaga en Katy Perry naar de top hielp werkt samen met Chagall.

Chagall treedt 14 januari op tijdens het Eurosonic Noorderslag festival ze staat op het ‘Serious Talent’ podium. Hou deze dame dus goed in de gaten!

Beluister hier de prachtige single “Alive”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.