HiphopMuziekPop

Chance The Rapper – Somewhere In Paradise (Feat Jeremih & R.Kelly)

(Nieuwste Hits) – Nieuw jaar, nieuwe artiesten om over te schrijven? Voor nu even niet. Ik trap het jaar mooi af met een nummer Chance The Rapper. ‘Somewhere In Paradise’ is een track samen met refreinmeester Jeremih en R&B koning R. Kelly. Luister en lees hier over ‘Somewhere In Paradise’.

https://www.youtube.com/watch?v=qs-L048YlJk

‘Somewhere In Paradise’ komt niet volledig vers van de pers, maar dat maakt het niet minder boeiend over naar luisteren. Bovendien brengt Chance bijna altijd iets bijzonder uit en ‘Somewhere in Paradise’ is hierop geen uitzondering. De track is uitgebracht in december 2015, maar helaas heb ik geslapen op deze track. Chance vindt altijd originele manieren om te rappen of om te zingen, zowel op het gebied van flow als op tekstueel gebied. Daarnaast heeft de man simpelweg een apart stemgeluid dat blijft boeien. Op Somewhere in Paradise horen we ook nog eens de hedendaagse R&B generatie vertegenwoordigd door Jeremih en de koning van de oude garde R.Kelly.

‘God is so awesome, Devil’s a liar’

Het nummer van Chance bevat een fijne productie die je hoofd lichtelijk een beetje op en neer laat bewegen. Na 3 minuten switcht de beat vervolgens waarbij R. Kelly ons vertelt dat hij gelooft in een paradijs en daar zijn homies zal terug zien. Om het af te maken zingt er een koortje achterna over hun geloof in het paradijs. Top zin uit het nummer: ‘God is so awesome, devil’s a liar’. Een goede boodschap dacht ik zo, neem dat mee in je leven.

Donny Trumpet & The Social Experiment

Chance is niet alleen solo als rapper actief. Hij maakt ook muziek in de band Donnie Trumpet & The Social Experiment. Deze groep bracht in 2015 het album ‘Surf‘ uit. Een fijne en muzikale plaat waarop Chance laat zien dat hij meer is dan een rapper. Heb je Surf nog niet geluisterd? Doe dit dan even heel rap. Of luister het nummer ‘Sunday Candy’ als je geen tijd hebt. En als je helemaal nergens zin in hebt; even goede onbekenden.

Meer van Chance?

Wil je meer ontdekken van Chance The Rapper, dan kun je hier prima terecht op zijn Soundcloud pagina. Of luister hieronder het recente nummer ‘Angels’.

Lees ook:

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.