DanceMuziekPop

Cherryade – Fractured Fairytales

(Nieuwste Hits) – Londen is een nieuw electro-pop duo rijker! Cherryade is de naam en ze zetten zichzelf op de kaart met hun single “Fractured Fairytales”.

Ella en Alex kennen elkaar van school en merkte dat het muzikaal goed klikt. Met Cherryade pakken ze het direct goed aan en werken ze samen met bekende producers. Zo werkten ze samen met Shaun Canning (Atom Tree), Dimitri Tikovoi (Charli XCX, MNEK) en Lewis Gardiner (PRIDES, KLOE). Dit hoor je gelijk terug op het aanstekelijke “Fractured Fairytales”. Het nummer zou het voornamelijk goed doen in Engeland waar je deze stijl dagelijks op de radio hoort. Toch is het een duo om in de gaten te houden! Wij van Nieuwste Hits zijn dan ook erg benieuwd naar de debuut-EP van deze nieuwkomers.

Beluister hieronder “Fracturen Fairytales”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.