DanceMuziek

Chocolate Puma ft Kris Kiss – The Max

(Nieuwste Hits) – Jullie kennen de heren van Chocolate Puma vast nog wel! Ze zijn terug met hun nieuwe single The Max.

De heren die al jaren lang meegaan onder diverse producer namen. Zo brachten ze singles uit onder de naam:
The Goodmen – Give it up;
Rene et Gaston – Vallee de Larmes;
Riva – Time Is The Healer (met Dannii Minoque (zus van)).

Vorige jaar maakte misschien wel het grootste publiek kennis met de heren met hun toenmalige single “Step Back” in samenwerking met Kris Kiss. Nu ruim een jaar na hun hit “Step Back” komen de heren wederom met een house klapper aanzetten. De vocals zijn weer van Kris Kiss, en ook nu gaan ze weer diep!

Opzwepende vocals, fijne groove met een build up waar de deephouse drop gewoon zijn werk doet. Het Amsterdam Dance Event komt om de hoek kijken dus er is geen betere timing voor deze heren om een nieuwe track uit te brengen. Spannend voor Chocolate Puma of ze het succes van “Step Back” kunnen evenaren, en ik ben alleen maar blij met deze waardige opvolger.

Beluister hieronder “The Max”

Frank Frenckel

Muziekliefhebben from the day he was born!!Muziek is de rode draad in het leven van Frenckel (Frank Kok) Van zingen in een kerkkoor en een popkoor, tot draaien op feesten met 5.000 man, tot wekelijks naar een concert gaan in Tivilo, Paradiso, Tolhuistuin, Melkweg, Ziggodome of de HMH.Begon met draaien op zijn 15 jaar en is nu na 18 jaar nog steeds actief als club dj en producer. En sinds 2014 ook bezig met het radio item Frank's Choice in het programma Houdbaar Tijmen.Op de site Nieuwste Hits zal Frenckel zich voornamelijk gaan richten op de nieuwste Dance tracks, maar een uitstapje naar een andere muziekstijl kun je ook zeker verwachten van deze jongen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.