MuziekPop

Christon ft. Maxime Barlag – Perfect World

(Nieuwste Hits) – Christon Kloosterboer begint het nieuwe jaar goed met zijn eerste solo EP ‘Towns’. Op deze EP staan 6 tracks waaronder de single ‘Perfect World’.

Christon Kloosterboer is de frontman van Rigby. De band die scoorde met hits als “Parade“, “One Song” en “Earth Meets Water“. Na 4 albums besloot de band begin 2015 een pauze te nemen voor onbepaalde tijd. De bandleden waren druk met andere projecten. Rory en Merijn reisden de wereld over met Mr. Probz, Lars speelt o.a. met Ed Struijlaart en Christon was veel in het buitenland om muziek te componeren voor verschillende artiesten en film/TV. Ook heeft Christon in de periode tijd gevonden om te werken aan zijn eerste solo EP “Towns” die vandaag is uitgekomen!

Christon debuut EP Towns

Christon is een getalenteerde songwriter en multi-instrumentalist. Dat hij goed met zijn loop pedaal en verschillende instrumenten over weg kan bewijst hij in de videoclip van zijn single “SOS Warning“. Het nummer heeft ook een plekje veroverd op de EP. Op deze EP staat ook een samenwerking met Maxime Barlag, frontvrouw van Mister and Mississippi. Ze heeft zelf met haar band net de nieuwe single “HAL9000” uitgebracht. Toch heeft ze ook tijd gehad om naar Nashville en Hannover te gaan om de prachtige single “Perfect World” op te nemen met Christon. De stemmen van deze twee artiesten kleuren heel mooi bij elkaar. Het eindresultaat is dan ook een prachtige ballad waarbij je lekker weg kunt dromen!

Beluister hieronder ‘Perfect World’

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.