DanceMuziek

Clean Bandit ft. Sean Paul & Anne-Marie – Rockabye

(Nieuwste Hits) – Clean Bandit is terug met de sterke single “Rockabye”. Dit keer werkt de band samen met Sean Paul en de Britse zangeres Anne-Marie.

De uit Cambridge afkomstige band Clean Bandit brak in 2014 door met de single “Rather Be” gezongen door Jess Glynne. De hit die de carrière van de band en Jess Glynne in één keer lanceerde en ze op veel grote festivals bracht. De opvolger was de single “Tears” met The UK Voice winnares Louisa Johnson die niet zo’n groot succes werd als “Rather Be”.

Rockabye

Op de nieuwe single “Rockabye” is duidelijk te horen dat Clean Bandit een andere weg wilt inslaan. Het is een fris nummer geworden met elementen van de band die we al kennen aangevuld met dancehall invloeden. Op de single doet Anne-Marie mee de opkomende Britse zangeres die je kent van haar single “Alarm“. Ook doet Sean Paul mee en hij werkt de laatste tijd samen met heel veel artiesten. Zo was Sean Paul ook te horen op de grote hit met Sia “Cheap Thrills“.  Door de samenwerking met Anne-Marie en Sean Paul heeft ‘Rockabye’ van Clean Bandit alles in zich om een hele grote hit te worden. Wij van Nieuwste Hits zijn in ieder geval al fan van het nummer.

Beluister hieronder “Rockabye”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.