MuziekNieuws

Cold War Kids – Miracle Mile

Cold War Kids De Amerikaanse band Cold War Kids brengt 1 april haar vierde album ‘Dear Miss Lonelyhearts’ uit. De eerste single van dit album heet “Miracle Mile”.

In 2010 scoorde de band hits met “Finally Begin” en “Royal Blue” afkomstig van het album Mine Is Yours. Op hun nieuwe album ‘Dear Miss Lonelyheart’ gaan ze verder waar ze gebleven waren. Het album kwam tot stand in de eigen studio van de band in San Pedro, Californië. Op de cd hoor je voor het eerst de nieuwe gitarist Dann Galluci. Die samen met Lars Stalfors ook het album heeft geproduceerd.

“Miracle Mile” is een fijne rockplaat geworden met indie-inlvoeden. Het is zeker een nummer die het goed gaat doen op festivals. Maar ook op 1 mei als de band in Paradiso staat gaan de voetjes van de vloer met dit nummer!

Beluister hieronder “Miracle Mile”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.