MuziekNieuwsPop

Coldplay ft. BTS – My Universe

(Nieuwste Hits) – Coldplay heeft de single ‘My Universe’ uitgebracht. De track is geproduceerd door Max Martin en een langeverwachte samenwerking met K-pop sensatie BTS. Het bijzondere aan de track is dat Engels met Koreaans gemixt wordt, waardoor er twee werelden samenkomen.

‘My Universe’ is de tweede single van het aankomende album Music Of The Spheres, dat op 15 oktober verschijnt. Eerder kwam al de hitsingle ‘Higher Power’ uit. Music Of The Spheres is alweer het negende studio album van de band en bevat in totaal twaalf tracks. Net als de eerder uitgebrachte nummers van het album, wordt het sci-fi thema op de rest van de plaat voortgezet.

My Universe

In combinatie met de nieuwe single is ook een lyric video verschenen, waarin handgeschreven teksten in het Engels en Koreaans in het handschrift van beide artiesten te zien zijn. Ook zal er binnenkort een officiële videoclip uitkomen, geregisseerd door Dave Meyers.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.