MuziekNieuws

Colin van de Weteringh – Artificial Light

Colin van de Weteringh(Nieuwste Hits) – Colin van de Weteringh is een jonge singer-songwriter uit Amersfoort. Hij heeft net zijn eerste single “Artificial Light” uitgebracht.

Colin schrijft en componeert al zijn muziek zelf. Inspiratie voor zijn teksten haalt hij uit het dagelijks leven. Muzikaal laat Colin zich inspireren door John Mayer, Ben Howard en Mumford & Sons. Hij speelt voornamelijk pop, blues en indie muziek en creëert daarin zijn eigen sound. Met zijn prachtige stem en fijne gitaarspel droom je gelijk weg.

“Artificial Light gaat over een relatie die verbroken wordt, maar je kunt er nog niet aan toegeven dat het afgelopen is. Om niet geconfronteerd te worden met de leegte die er is, zoek je naar een nieuwe liefde/afleiding. Dit is “Artificial Light”, een liefde die is beëindigd en (door een uitvlucht in andere dingen of mensen te zoeken) toch nog kunstmatig door blijft leven”, aldus Colin van de Weteringh.

Beluister hieronder “Artificial Light”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.