MuziekPop

Colin Waters – Change The Game

(Nieuwste Hits) – De 21 jarige singer-songwriter Colin Waters uit Amersfoort is er eentje om in de gaten te houden. Hij heeft net debuutsingle “Change The Game” uitgebracht!

De jonge singer-songwriter studeert momenteel op het conservatorium in Enschede. Hiernaast probeert hij zo veel mogelijk op te treden en heeft hij geschreven aan zijn eigen EP! Deze EP komt later dit jaar uit maar de debuutsingle “Change The Game” klinkt alvast veelbelovend.

Colin Waters – Change The Game

Nou rest ons alleen de vraag: Gaat Colin Waters de Nederlandse muziekscene veranderen? Nieuwste Hits denkt dat als Colin van de Weteringh zich zo door blijft ontwikkelen we nog veel van hem gaan horen! Hij heeft het talent om puntige popsongs te schrijven die je zo meezingt en de synthesizers in het nummer zijn enorm catchy. Het kan dan ook niet anders dan dat de Nederlandse platenmaatschappijen Colin snel inlijven.

Zelf zegt Colin over “Change The Game”: Hoe jammer zou het zijn om je dromen niet na te jagen omdat je bang bent voor tegenslag? Het nummer is dan ook een oproep aan iedereen om te geloven in jezelf en je door niemand tegen te laten houden. Dus ga ervoor en “Change The Game”! De support van Nieuwste Hits heeft Colin Water in iedergeval al binnen!

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.