MuziekRock

CRACKUPS – Sgt. Haze

(Nieuwste Hits) – CRACKUPS keert terug met ‘Sgt. Haze’ en kondigt nieuw album ‘Plexi’ aan

Na een korte afwezigheid zijn CRACKUPS terug met een knaller van een single genaamd ‘Sgt. Haze’. De band, die bekend staat om hun punchy proto punk geluid, brengt hiermee een voorproefje van hun aankomende derde album ‘Plexi’, dat later dit jaar zal uitkomen.

DIY mentaliteit en eigenzinnige sound

Als trouwe aanhangers van de DIY mentaliteit hebben de leden van CRACKUPS alles in eigen handen genomen voor ‘Plexi’, van productie tot artwork. De eerste single ‘Sgt. Haze’ belichaamt de energieke en melodieus punchy sound waar de band om bekend staat, met strakke arrangementen en een scherp gevoel voor detail.

Een supergroep in alle opzichten

CRACKUPS is niet alleen muzikaal een supergroep, maar ook een verzameling van ervaren muzikanten met diverse projecten zoals School Is Cool, Warhola, Double Veterans, Psycho44, Priceduifkes en XINK. Met Thomas Valkiers als zanger/gitarist, Toon Van Looy op gitaar, Siebe Le Duc op bas en Niels Meukens op drums, brengt de band een unieke mix van invloeden en ervaringen samen.

Intensieve tour en album release party

Dit najaar zal CRACKUPS intensief toeren, zowel in binnen- als buitenland, met data die binnenkort worden aangekondigd. De kers op de taart zal de grote album release party zijn in Trix, Antwerpen, op 29 november. Fans kunnen zich verheugen op een avond vol energieke live-optredens en de kans om de nieuwe nummers van ‘Plexi’ als eerste te horen.

Een nieuwe richting voor CRACKUPS

Met ‘Sgt. Haze’ geeft CRACKUPS een voorproefje van een nieuwe richting voor de band. Het nummer markeert een evolutie in hun geluid, met een meer melodieuze benadering die de rauwe energie van hun eerdere werk behoudt. ‘Plexi’ belooft een boeiende toevoeging te worden aan het repertoire van deze invloedrijke punkrockers.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.