MuziekNieuws

Crystal Fighters – You & I

Crystal Fighters(Nieuwste Hits) – Crystal Fighters brak in de zomer van 2011 keihard door met hun catchy single Plage. Nu is het tijd voor het nieuwe album ‘Cave Rave’. De single “You & I” is afkomstig van dit album.

We kennen Crystal Fighters natuurlijk allemaal van Plage die op menig festival werd meegezongen door het publiek. Maar ook de singles “Follow” en “Love Is All I Got” deden het goed in Nederland. Nu is het tijd voor het moeilijke tweede album ‘Cave Rave’ die 27 mei uitkomt.

Het album heeft zijn naam te danken aan de eeuwenoude Cave Raves die mensen uit het Baskenland houden. De Basken gaan ook al eeuwenlang de grotten in om spirituele ervaringen te hebben. De Crystal Fighters combineren graag oude muziekstijlen met het fenomeen ‘rave’. Dus de keus voor de naam van het album was snel gemaakt. De band gaat zelf ook Cave Rave organiseren. Met de knallers die op het eerste album ‘Star of Love‘ staan en met de nieuwe cd die verder lijkt te gaan waar ‘Star of Love’ gestopt is, mogen ze oppassen dat de grot niet instort. Wat een feest moet dat worden.

De nieuwe single “You & I” heeft namelijk weer net zo’n opgewekte en zomerbeat als zijn voorgangers. Het liefdesliedje gaat erover de liefde tussen twee mensen, en het moment dat niets anders uitmaakt dan de liefde zelf. Dat zie je ook terug in de mooie videoclip. Waarin een vogel ziet hoe zijn geliefde boom wordt gekapt.

Beluister hieronder “You & I”

Muziek  (468x60)

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.