DanceMuziek

D-wayne ft. Jack McManus – Love again

(Nieuwste Hits) – De Nederlandse DJ D-wayne brengt de single “Love Again” uit op het label van Afrojack. De vocalen neemt de Britse singer-songwriter Jack McManus voor zijn rekening.

Dwayne Megens, de 22-jarige dj uit Eindhoven timmert hard aan de weg. Op zijn 18e bracht hij al zijn eerste release uit op het label Wall Recordings van Afrojack. Vlak daarna scoorde hij met zijn single ‘AMMO‘ een hit in de dancewereld. Inmiddels reist hij de hele wereld over om te draaien in de grote clubs en op de grote festivals.

D-wayne ft. Jack McManus – Love Again

De dj leerde Jack McManus drie geleden kennen op een writerscamp. Hier schreven zij samen met Afrojack de enorme hit “Freedom“. Deze succesvolle samenwerking krijgt een vervolg op de nieuwe single “Love Again”. Het nummer dat een klassiek liefdesverhaal verteld en een vrolijke uplifting sound heeft. Op deze single komt de herkenbare stem van Jack McManus goed tot zijn recht. De singer-songwriter zou je kunnen kennen van zijn single “Bang On The Piano“.

Beluister hieronder “Love Again”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Een gedachte over “D-wayne ft. Jack McManus – Love again

  • Heel goede track.
    Zou veel meer te horen moeten zijn op de radiostations.
    Het grote publiek wordt veel te vaak dit soort goede tracks onthouden vanwege commerciële belangen van platenlabels en radiostations.

    Echt jammer!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.