MuziekNieuwsPop

Daniel Martin Moore – Proud As We Are

(Nieuwste Hits) – Daniel Martin Moore is een Amerikaanse singer-songwriter en producer. Hij bracht al vijf albums uit en is druk bezig met een nieuwe plaat. Zijn single “Proud As We Are” werd gebruikt in The Blacklist.

Daniel Martin Moore is geboren in Elizabethtown in Kentucky. Hij bracht het album “Dear Campanion” die in het teken stond van de mijnbouw in de Appalachen en de problemen die dat met zich mee brengt. De winst van het album ging dan ook naar Appalachian Voices. Deze organisatie zet zich in om de mijnbouw een halt toe te roepen. Daniel Martin Moore bracht daarna nog verschillende albums uit waaronder het gospel album “In The Cool Of The Day”. Hij treedt op over de hele wereld en is druk bezig met een nieuw album die binnenkort uit moet komen.

Zijn single “Proud As We Are” is los uitgebracht en is gebruikt in The Blacklist. Het is een breekbaar nummer die Daniel Martin Moore met minimale instrumentatie vertolkt.

Beluister hieronder “Proud As We Are”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.