MuziekNieuws

David Benjamin – Through Your Eyes

David Benjamin(Nieuwste Hits) – De auditierondes voor het derde seizoen van De Beste Singer-Songwriter van Nederland zitten er op. In de laatste ronde zorgde David Benjamin voor een emotionele auditie.

David is afgestudeerd aan de Filmacademie Amsterdam en is nu werkzaam als cameraman en regisseur. Maar daarnaast houdt hij erg veel van muziek maken. Hij heeft zichzelf gitaar leren spelen en zat een paar jaar in een band. Ook stond hij als solo support act in het voorprogramma van Chef’Special.

Het auditienummer dat David Benjamin speelde heeft een zware lading. Drie jaar geleden heeft zijn broer zelfmoord gepleegd en het heeft twee jaar geduurd voordat David Benjamin hier iets over op papier kon zetten. Maar het resultaat mag er zijn in de vorm van het ontroerende “Through Your Eyes”.

Beluister hieronder “Through Your Eyes”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.