MuziekNieuws

DAWA – Roll The Dice

Dawa (Nieuwste Hits) – Wil je het nazomerse gevoel nog even vasthouden? Luister dan naar de nieuwe single “Roll The Dice” van de Oostenrijkse acoustic folk band DAWA!

De jonge band DAWA is één van de best bewaarde geheimen van Oostenrijk. Je kent de band misschien al van de Urban Contact Remix die is gemaakt van hun single “Roll The Dice“. Deze versie van de single doet het erg goed op Youtube. Deze remix is alleen wel misleidend voor het album “This Should Work”.

DAWA is namelijk een akoestische band die bestaat uit een gitaar, cello en een cajon. De soulvolle stem van John Dawa en de meeslepende stem van Barbara Wiesinger maken het geluid van DAWA compleet. De band creëert tijdens optredens een sfeer dat doet denken aan een huiskamerconcert. Dat hoor je ook terug op het album “This Should Work” die net is gelanceerd in de Benelux. Het album klinkt alsof je er live bij bent! De single “Roll The Dice” is nu uitgebracht in Nederland!

Het  album “This Should Work” is via deze link te bestellen.

Beluister hieronder “Roll The Dice”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.