HiphopMuziek

Dazzled Sticks – Iedereen Is Gek

(Nieuwste Hits) – Dazzled Sticks is terug met hun nieuwe single “Iedereen Is Gek”. Een hele sterke track die verwijst naar de gebeurtenissen van de afgelopen tijd.

In 2015 was daar ineens Dazzled Sticks bestaande uit Tjeerd Bomhof (VoicstDazzled Kid) en Junte Uiterwijk (Sticks). De heren prachten een goed ontvangen EP uit en stonden daarmee op onder andere Noorderslag, Paaspop en Best Kept Secret. De single “Dans” trok al de aandacht van verschillende radiostations en de opvolger “De Tunnel” werd uitgeroepen tot 3FM megahit!

Dazzled Sticks – Iedereen Is Gek

Sticks en Tjeerd Bomhof gaan weer optreden en vonden het een goed idee om dan nieuw materiaal te spelen. Ze zijn de studio in gegaan en daar is “Iedereen Is Gek” ontstaan. Een nummer waarin Sticks de actualiteit verpakt in strakke lines. Zo zegt met een knipoog Sticks in een interview met Roosmarijn Reijmer van 3FM, zich toch een beetje schuldig te voelen over de dalende luistercijfers van het station. Vandaar dat hij in het nummer rapt “Weet je wie ik ben? Megahit op 3FM, nooit eerder gingen de luistercijfers zo snel omlaag“. Ook verwijst Sticks naar onder andere Jandino, Typhoon, Torre Florim, Carice van Houten, Halina Reijn en zijn eigen rap voor ASR. Voor deze single werkten de mannen samen met Kubus en Mathias Janmaat.

Sticks

We gaan de komende tijd veel horen van de Zwolse rapper Sticks. Naast zijn project Dazzled Sticks is hij te horen op het nieuwe album van Kraantje Pappie en Sticks heeft samen met Lil’Kleine een track gemaakt voor het 10-jarige jubileum van The Partysquad. Maar het belangrijkste is natuurlijk de grootste Nederlandse hiphopshow ooit in Nederland. Tijdens deze show op 9 december treed Sticks op met partner in crime Rico en vriend Typhoon.

Lees ook
Dazzled Sticks – Dans
Tourist LeMC & Bart Peeters – Meester Kunstenaar

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.