MuziekNieuws

De Alliantie – Pillen

De Alliantie(Nieuwste Hits) – De Zwolse rapgroep De Alliantie brengt op 30 april hun EP ‘Voor de Kids’ uit. Tot die tijd moeten we het doen met de single “Pillen”.

De Alliantie bestaat uit rappers Léon en Anthomus en beatmaker Sjowert. De heren zijn de laatste tijd druk geweest met hun EP “Voor de Kids”. Waarop  producties te horen zijn van Sjowert, Bass’n’Shaw en Funkee Apeman. De eerste single van die EP is “Pillen”. Op deze track kaarten de heren het mediagebruik onder de jeugd aan. Niks is vervelender dan mensen die de hele tijd met hun telefoon bezig zijn terwijl je met een groep bent. De bijbehorende clip gemaakt door Sjowert geeft deze situaties perfect weer!

De Alliantie heeft in Zwolle in omstreken al een aardige naam opgebouwd. Zo waren ze al eens de hoofdact op het Stratenfestival in Zwolle, waren ze de runner op bij Latent Talent en Battle Of The Bands en waren ze finalist bij Stairway to Hedon.

Beluister hieronder “Pillen”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.