MuziekNieuws

De Jeugd van Tegenwoordig – De Formule

De jeugd van Tegenwoordig(Nieuwste Hits) – De Jeugd van Tegenwoordig heeft vandaag zijn nieuwe single “De Formule” uitgebracht! Op 27 september komt het vierde album uit. Ook dit album is weer volledig geproduceerd door Bas Bron en er zijn geen gastbijdragen.

“De Formule” is een lekkere maffe track geworden. Die meteen in je hoofd blijft zitten. Aan het einde van het nummer gaan ze helemaal los. Vanmorgen lieten ze bij Giel Beelen op 3FM al doorschemeren dat ze op Lowlands tegen de avond zijn geprogrammeerd in de Alpha tent! Het kan niet anders dat iedereen het dan mee doet!

Het vierde album wordt de opvolger van “De Lachende Derde” uit 2010. Deze plaat behaalde de gouden status. Ook deed het album het goed in België. De bekendste nummers van dit album zijn “Sterrenstof“, “Elektrotechnique” en “Get Spanish“.

Beluister hieronder “De Formule”

Muziek  (468x60)

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.