MuziekNieuws

De Kraaien – Ik Vind Je Lekker

De Kraaien komen uit Den Haag en zetten vanmorgen in een halve minuut de uitzending van Giel Beelen op de kop. De Kraaien kwamen hun nieuwe single “Ik Vind Je Lekker” promoten op 3fm.

De Kraaien hebben een platencontract binnengesleept bij EMI. Dit gaf ze de mogelijkheid om hun single uit te brengen. Het trio bestaat uit Neurbert El Halt, Bernd Ganzebev en Prins Clit in Paanham. De drie Kraaien hebben met “Ik Vind Je Lekker” een single gemaakt die kan zorgen voor de definitieve doorbraak. Het refrein blijft lekker hangen: Ik vind je lekker, je bent een lekker ding, je bent zo heet, me tong ligt op me kin! Ik vind je lekker, fock ik verrek me nek, je bent zo lekker, je maakt me helemaal gek!

Een flinke dosis energie, de maffe pakken en het haagse accent zorgt ervoor dat ze menige concertzaal al hebben afgebroken. Zo lieten ze tijdens Eurosonic Noorderslag en Valtifest het publiek al verbijsterd achter!

Bekijk hieronder “Ik Vind Je Lekker”

 

Cadeauwinkels (Actie loopt vanaf 05-11-2012)

 

 

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

3 gedachten over “De Kraaien – Ik Vind Je Lekker

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.