MuziekNieuws

De Kraaien – Pechvogel

De Kraaien (Nieuwste Hits) – De Kraaien braken in 2012 door met hun single “Ik Vind Je Lekker“. Vandaag is de nieuwe single “Pechvogel” in première gegaan.

De rapformatie bestaande uit Neurbert El Halt, Bernd Gansebev en Prins Clit in Paanham hebben inmiddels een mooie live reputatie opgebouwd en menig podium afgebroken. Afgelopen week kwamen De Kraaien nog in opspraak in België omdat er tijdens een optreden twee topless stripteasedanseressen te zien waren. De organisatie was niet op de hoogte van de aard van het optreden. Je zou kunnen zeggen dat het “Pechvogels” zijn.

Dat is precies de naam van de nieuwe single van De Kraaien. Het is een toegankelijk nummer geworden met een vrolijke beat die zeker gaat werken. Het refrein:
‘Je bent een pechvogel. Je had een Kraai willen zijn. Je kijkt wel listig uit je ogen. Maar je mist nog wat venijn. Je bent een pechvogel. Je had een Kraai willen zijn. Je kijkt wel listig maar je mist nog wat venijn’ is makkelijk mee te zingen. De clip is geregisseerd door Frank van der Steen.

Beluister hieronder “Pechvogel”

Muziek  (468x60)

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Een gedachte over “De Kraaien – Pechvogel

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.