MuziekNieuws

De Reisgenoot – Leuker dan

De Reisgenoot_Persfoto(Nieuwste Hits) – Maarten van Veen is een singer-songwriter uit Deventer die onder de naam ‘De Reisgenoot’ muziek maakt. Zijn eerste EP “Verhalen van Vrijheid” heeft hij in februari uitgebracht.

De liedjes die De Reisgenoot schrijft zijn korte verhalen die je aan het denken zetten. Hoe kijk je naar de wereld, wat vind je nu echt belangrijk? Om dit op een goede manier te doen zingt hij in het Nederlands. “Het is krachtig en raakt de mensen directer”, aldus Maarten. Hij ondersteunt zijn zang met gitaarspel.

Eind februari heeft De Reisgenoot zijn debuut EP “Verhalen van Vrijheid” gepresenteerd in het Burgerweeshuis te Deventer. Hierna is hij begonnen met touren door Overijssel waarbij hij wordt bijgestaan door een percussionist en een bassist. De eerste single van de EP heet “Leuker dan”. Een liedje om te laten merken aan je vriendin dat ze echt de allerleukste is! Voor de clip was De Reisgenoot op zoek naar zo veel mogelijk “verschillende’ mensen. Hij deed hiervoor een oproep in o.a. de lokale krant en 3voor12 Overijssel schreef er een stukje over! Onderstaand zie je het resultaat.

Maarten van Veen is mede-oprichter van het Deventer Songwriters Gilde. Dit gilde probeert meer podiumplekken te creëren in Deventer. Ook helpen de aangesloten singer-songwriter elkaar met elkaars publiek en netwerk en inspireren ze elkaar. Wat hun muziek alleen maar ten goede komt.

Beluister hieronder “Leuker dan”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.