Muziek

De Staat – Devil’s Blood

De Staat(Nieuwste Hits) – De Staat heeft de leadsingle van hun nieuwe cd I_CON uitgebracht. Devil’s Blood is deze week de 3FM megahit. Een goed begin dus voor de alternatieve band uit Nijmegen.

Op 16 september komt het derde studioalbum van De Staat ‘I_CON’ uit. Het is de opvolger van het album ‘Machinery‘ uit 2011. Eerder hadden de mannen het nummer “Make Way For The Passenger” al vrijgegeven. Maar er “Devil’s Blood” is de officiële single geworden. Frontman Torre Florim zegt het volgende over de titel van het album: ‘We zijn allemaal zowel iconen als oplichters. Iedereen heeft wel eens ergens een profiel van zichzelf aangemaakt dat slechts een beperkt deel van zijn of haar werkelijkheid liet zien. We laten alleen dat deel van onszelf zien dat het beste werkt.’

Het album I_CON is hier alvast te bestellen!

Beluister hieronder “Devil’s Blood”

Ook voor muziek ga je naar bol.com

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.