MuziekNieuws

De Staat – Make Way For The Passenger

De Staat(Nieuwste Hits) – De Staat heeft eindelijk een nieuwe single uitgebracht! De single “Make Way For The Passenger” is afkomstig van het langverwachte album ‘I_CON’.

Op de single hoor je frontman Torre Florim opvallend langzaam en beheerst zijn tekst brengen. De beat gaat gejaagd roffelend verder tot dat het eindigt bij een freakstuk. De lyric video met een motor die door de straten racet valt mooi samen met het rustige stuk midden in het nummer.

Het nieuwe album ‘I_CON’ komt 16 september uit. Volgens de mannen van De Staat staat ‘I_CON’ vol met hedendaagse iconen, oplichters, uitsmijters, junks en talentenjagers. Dit allemaal gevangen in een mix van Afrikaanse ritmes, gabber, sci-fi-achtige synths en andere weirde geluiden. We kunnen dus nog veel verwachten van het nieuwe album dat is opgenomen in Frankrijk en gemixt is in Nashville, door de rechterhand van Jack White: Vance Powell.

De Staat heeft aangekondigd een zeer uitgebreide clubtour door Nederland te gaan doen. Deze clubtour begint in Doornroosje in de thuisstad Nijmegen.

Beluister hieronder “Make Way For The Passenger”

Ook voor muziek ga je naar bol.com

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

2 gedachten over “De Staat – Make Way For The Passenger

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.