MuziekRock

Debuutalbum Durry heet Suburban Legend

(Nieuwste Hits) – Tik-Tok sensatie Durry brengt op 24 september hun debuutalbum ‘Suburban Legend’ uit. Het duo brak in 2021 door met hun alternatieve pop-punk track “Who’s Laughing Now”. Twee weken na het verschijnen van hun debuutalbum treden ze op tijdens Indiestad in Paradiso.

Durry bestaat uit songwriter Austin Durry en zijn zus Tarry Durry. De twee gingen viral op Tik-Tok na het plaatsten van een demo van “Who’s Laughing Now” (beluister onderstaande Spotify-link voor deze versie). Inmiddels is deze video door duizenden mensen bekeken en heeft de echte versie al meer dan vier miljoen streams op Spotify. Op hun debuutalbum ‘Suburban Legend’ staan 12 nummers vol energie en scherpzinnige teksten zoals we inmiddels van Durry gewend zijn.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.