Nieuws

Deep Purple komt met Now What?!

Deep Purple De Britse hardrockband Deep Purple komt na 7 jaar met een nieuw album! Het album komt 29 april uit en krijgt de titel ‘Now What?!’

‘Now What?!’ is de opvolger van het in 2005 uitgebrachte album ‘Rapture Of The Deep‘. Op het nieuwe album staan elf nummers die zijn gemaakt in de spirit van de jaren ’70. De produceer Bob Ezrin heeft er voor gezorgd dat de muziek wel fris en modern klinkt. ‘Now What?!’ is niet alleen de titel van het nieuwe album, maar ook de naam van de wereldtournee. Op 19 oktober 2013 staat Deep Purple in de IJsselhallen te Zwolle. Kaarten zijn vanaf 2 maart hier te krijgen!

Deep Purple staat elk jaar weer hoog in de Top 2000 met het nummer “Child In Time”. Maar ook klassiekers als “Smoke on the Water“, “Hush” en “Strange kind of Women” staan in de kast van rockliefhebbers.

Beluister hieronder “Child In Time”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.