DanceMuziekNieuws

Define Light – Moments

(Nieuwste Hits) – De 19-jarige producer en dj Define Light brengt zijn eerste single “Moments” uit. Deze single komt uit via Tasty Network.

Define Light heet in het dagelijks leven Matthijs Bloo en hij is geboren in het pittoreske dorpje Heino vlakbij Zwolle. Ondanks zijn jonge leeftijd is hij al een aantal jaren bezig met het produceren van tracks. Define Light is begonnen met hardstyle en na drie jaar is hij overgestapt op dubstep en trap. De ervaring die hij heeft opgedaan in deze genres stopt hij nu in zijn electro-house sound.

Herman Brood Academie

Matthijs Bloo zit momenteel op de Herman Brood Academie waar hij voor een schoolopdracht de single “Moments” maakte. Inmiddels is de single gereleased bij Tasty Network! Het is een track geworden met een sound die we tegenwoordig veel horen. Toch zou “Moments” niet misstaan in menig dj-set. Misschien iets voor oud schoolgenoot Martin Garrix? Define Light zegt over zijn muziek: Ik heb niet als doel om rijk en beroemd te worden. Ik hoop dat zo veel mogelijk mensen genieten van muziek!”

Het is te hopen dat Define Light bekende schoolgenoten als Rondé, The Brahms, Mister And Mississippi en Birth Of Joy achterna gaat en net zoveel airplay krijgt! Het begin is er zeker met zijn single “Moments”.

Beluister hieronder “Moments”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.