MuziekNieuws

Delain – We Are The Others

Delain is alweer toe aan het derde album “We Are The Others”. De nieuwe single van dat album is vandaag uitgebracht. De band is de afgelopen jaren gegroeid tot een internationaal gevestigde naam en ze worden in één adem genoemd met Evanescence en HIM.

De eerste single van het nieuwe album heet ook “We Are The Others”. De tekst is geïnspireerd op een tragisch voorval in 2007, toen Sophie Lancaster samen met haar vriend werd mishandeld door een groep jongeren. De reden was hun alternatieve uiterlijk. Sophie bezweek later aan haar verwondingen. Zangeres Charlotte Wessels is met haar band zelf onderdeel van een subcultuur en het indicent raakte de band. De single “We Are The Others” zien ze dan ook als een lijflied voor iedereen die anders is dan wij als ‘normaal’ beschouwen.

Beluister hieronder “We Are The Others”.

Muziek  (468x60)

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.