MuziekNieuwsPop

Delta Goodrem – Wings

(Nieuwste Hits) – De Australische singer-songwriter, actrice en tv-persoonlijkheid Delta Goodrem is klaar om de hitlijsten te bestormen met haar nieuwe single “Wings”.

Het nummer “Wings” van Delta Goodrem werd 24 juli uitgebracht als lead single van het aanstaande vijfde studio-album. Inmiddels heeft Delta Goodrem de nummer één positie behaald in de ARIA Top 40 Australian Singles Chart. De zangeres is ook coach in de Australische versie van The Voice. Ze zong daar het nummer voor de eerste keer op tv. Dit heeft duidelijk gezorgd voor een op mars in de hitlijst. Het nummer is geschreven door Goodrem zelf samen met Anthony Egizii en David Musumeci. Het trio heeft goed geluisterd naar producties van Calvin Harris, Haim en Ella Henderson. Grote kans dus dat dit nummer ook de Nederlandse hitlijsten gaat bestormen.

Beluister hieronder “Wings”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.