MuziekNieuwsRock

Di-rect – Here & Now

Di-rect, Here & Now(Nieuwste Hits) – Di-rect viert dit jaar zijn vijftiende verjaardag! Om dit te vieren hebben ze de tweede jubileumsingle Here & Now uitgebracht.

De eerst single die de band in dit kader uitbracht was “Move On“. Een nummer met een sterke melancholie en melodie. Op “Here & Now” trapt de band het gaspedaal weer in. Als ze dit live spelen is het springen geblazen en dat is precies wat het publiek gaat doen op 29 augustus.

Op 29 augustus geeft Di-rect een groot jubileumconcert op het Noorderstrand in Scheveningen. Tijdens dit concert spelen ze nummers die ze in die 15 jaar dat ze bestaan hebben gemaakt. Voormalig bandlid Tim Akkerman komt ook mee doen met Di-rect. Ook hebben ze een aantal muzikale vrienden uitgenodigd waaronder Guus Meeuwis, Barry Hay (Golden Earring), Miss Montreal, Waylon en Wibi Soerjabi.

Di-rect runt hotel

Voor een televisieprogramma op AVROTROS gaat de band een week lang een bestaand hotel aan de Scheveningse kust runnen. In het programma nodigt Di-rect collega-artiesten en fans uit. Giel Beelen (3FM) zendt de hele week uit vanuit het Di-rect hotel.

Beluister hieronder “Here & Now”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.