MuziekNieuws

Di-rect & Kern Koppen – Say Something

De Haagse rockband Di-rect heeft samen met de hiphopformaite Kern Koppen het verassende “Say Something” gemaakt. Het is een nieuwe versie van het nummer dat vorig jaar verscheen op het album “Time Will Heal Our Senses

De mannen kennen elkaar al vanaf 2000. Ze maakten samen de Haags podia onveilig en tourden een aantal jaren later samen door Nederland. Kern Koppen had in die tijd nog de naam Haagse Bluf en was het voorprogramma van Di-rect. De samenwerking gaat inmiddels verder zo heeft Frank lid van Kern Koppen een aantal clips gemaakt voor Di-rect. Zanger Marcel van Di-rect werkte samen met Kern Koppen op hun debuutalbum. Het is dus niet verwonderlijk dat beide groepen met elkaar samenwerken. Uiteraard met een clip van Frank.

Beluister hieronder “Say Something”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.