DanceMuziek

Diffrent – A Little Closer

(Nieuwste Hits) – De Duitse UKG-sensatie Diffrent scoort met zijn nieuwe single ‘Little Closer’. De DJ maakte vorig jaar naam met zijn debuutsingle ‘Live And Direct’ die vorig jaar verscheen.

Met zijn unieke en energieke benadering van de legendarische UK-sound, doordrenkt met een moderne, groovy twist, wist hij direct de aandacht te trekken van invloedrijke namen zoals Interplanetary Criminal, Malugi, Marlon Hoffstadt, Sarah Story, Chloé Caillet, Dr Dubplate, Narciss, en Dom Dolla.

Little Closer

Diffrent, afkomstig uit Zuid-Duitsland en nu gevestigd in Berlijn, is een autodidactische producer die al van jongs af aan zijn eigen muziek maakt. Zijn liefde voor Jungle, UKG, Breaks en Bass Music vermengt hij met de invloeden van de levendige elektronische muziekscene in Duitsland. Dit heeft geresulteerd in een kenmerkende sound die je ook hoort op ‘Little Closer’.

Op 18 augustus kun je Diffrent live zien op Thuishaven in Amsterdam.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.