HiphopMuziek

Dillin ft. Jizzle – Gaan

(Nieuwste Hits) – De uit Purmerend afkomstige rapper Dillin is terug met zijn nieuwe single “Gaan”. Op deze single werkt hij samen met zanger Jizzle.

Een paar maanden geleden werd Dillin gepresenteerd op Nieuwste Hits. Toen bracht hij de single “Mee Met Mij” uit. Daarna is hij verder gegaan met het movement Zoldermuziek. Dit heeft hij opgericht samen met Rowin Premcharan. De twee hebben al een aantal tracks klaar liggen maar ze wachten op een goed moment om deze uit te brengen.

Dillin – Gaan

Je hoort gelijk dat de rapper stappen heeft gemaakt in de maanden na zijn single “Mee met Mij”. De single “Gaan” is strakker geproduceerd en de clip ondersteunt goed de single. “Gaan” is het eerste project samen met Jordi Oostdijk alias Jizzle. Het nummer gaat over een relatie die niet goed verlopen is. Een thema die veel mensen aanspreekt en dat is precies de bedoeling van de muziek die Dillin maak!

Beluister hieronder “Gaan”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.