HiphopMuziek

Dillin – Mee Met Mij

(Nieuwste Hits) – Dillin is een nieuwe naam in de hiphopscene. Vandaag presenteert hij zijn debuutsingle “Mee Met Mij”.

De 22-jarige Dillin heet in het dagelijks leven Dylan Gootjes. Hij is woonachtig in Purmerend maar het liefste dwaalt hij rond in de binnenstad van Amsterdam. Is het niet voor zijn opleiding dan is het wel voor het nachtleven of zijn werk. Ook haalt hij inspiratie voor zijn muziek uit Amsterdam.

‘Mee Met Mij’ is een ander soort nummer dan de nummers die hij voorheen heeft gemaakt. Hij geeft aan dat hij klaar is met het gespeel en nu serieus met muziek aan de slag wil gaan. Vandaar een nieuwe artiestennaam. Die tevens hetzelfde uitgesproken wordt als zijn echte naam. Hij zegt: “Ik wil nu muziek maken die voor zowel jong als wat ouder begrijpelijk is. Een bredere doelgroep. Muziek die in het hoofd van de luisteraar blijft hangen en een reflectie is van wie ik ben en hoe ik denk”. Hij hield woord. Want als er een nummer is dat in het hoofd blijft hangen, dan is het zijn nieuwe single “Mee Met Mij” wel!

Beluister hieronder “Mee Met Mij”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.